Health

  Schoonheid en gezondheid, lichaam en geest zijn altijd met elkaar verbonden. Els specialiseert zich daarom ook in behandelingen die veel dieper gaan. Als energetisch en oosters therapeut en reflexoloog werkt ze vanuit het holistisch mensbeeld.

  Alle behandelingen ondersteunen het herstel van je innerlijke balans en verhogen de immuniteit van je lichaam.Ze hebben effect op je emoties, spanning en zorgen voor verlichting van pijnen. Alternatieve methodes volgens de Traditionele Chinese gezondheidsleer stimuleren je zelfhelend vermogen om zo helemaal terug in je kracht te komen.

  Lichaam en geest komen weer helemaal in balanswaardoor je ook uiterlijk weer gaat stralen.

   Opgelet: Deze methodes vervangen geen reguliere geneeskunde, maken geen diagnoses en pretenderen geen ziektes te kunnen genezen. Raadpleeg steeds een arts indien u twijfelt over uw gezondheid.

  Erkend lid van


  TUI NA (Chinese massage)
  Vanaf € 30 - € 60
  Cupping Therapie
  Vanaf € 30 - € 60
  Moxa-Theraphie
  Vanaf € 30 - € 60
  Auriculomedicine
  Intake € 75 - Vervolg € 55

  Bekijk onze huidige promoties

  PHYTO5 zomerpakket


  Phyto5 Promopakket Crème Soleil 100ml + Lait Corporel 200ml *
  Onmisbaar in je reiskoffer!

  Een gedegen bescherming tegen de zon is steeds belangrijker nu de zonnestralen ook steeds sterker worden.😅☀️
  De Crème Soleil SPF 15 beschermt, verzorgt en zit boordevol antioxidanten.

  Deze heerlijk ruikende zonnecreme voor gezicht en lichaam met natuurlijke minerale breed-spectrum zonnefilters en super verzorgende ingrediënten zoals Aloë Vera, Shea Butter, Jojoba-olie en vitamine E ter voorkoming van vroegtijdige huidveroudering en zonneschade zorgt voor een goede bescherming.

  Blijf tussen 12 en 15 uur zoveel mogelijk uit de zon⛱ en draag ook een goede zonnebril voor je ogen😎 en smeer ook elke paar uur rijkelijk in. Na elke zwembeurt💦 moet je sowieso weer opnieuw goed insmeren.

  De Lait Corporel is de ideale aftersun. Hij hydrateert en kalmeert de huid helemaal.

  ❤️Geniet nu van deze mooie promotie. OP is Op.❤️

  🍀‼️ZONDER Nanopartikels - ZONDER Siliconen - ZONDER kunstmatige UV filters - ZONDER kunstmatige bewaarmiddelen, geur- of kleurstoffen.
  De textuur is niet zwaar, laat geen witte waas achter, verstopt de poriën niet en is niet vettig.
  (*actie geldig zolang de voorraad strekt)

  NU 10% KORTING + GRATIS STRANDTAS!

  Zuiver en elimineer toxines met de AARDE producten!


  Volgens de traditionele Chinese geneeskunde start op 20 juli het Aardeseizoen, de beste periode om de Element Aardeproducten en Harmony gezichts- en/of lichaamsverzorging💛in te zetten voor extra zuivering van de huid 💛💛💛 Het AARDE element is niet geassocieerd met een specifiek seizoen, maar met de overgang tussen de seizoenen, fasen van het leven en / of de verschillende fasen van een emotionele cyclus. Het staat voor creativiteit en transformatie! Zeker voor mensen die aarde in hun #BIORITME hebben.
  Deze 18-daagse overgangsperiode start in de zomer vanaf 20 juli. en loop tot en met 6 augustus.

  De milt en de maag zijn de organen van de aarde. De belangrijkste rol van de maag is het omzetten van voedsel in energie om de fysieke en mentale functies van het lichaam te ondersteunen. De milt is het orgaan dat verantwoordelijk is voor eliminatie.

  Als de energie van de milt laag is, is de eliminatie slecht en slaat het lichaam gifstoffen op. De milt ontlasten doe je met zoete smaken en gekookt, warm voedsel. Voeg gierst, kastanje, pompoen, squash, erwten, wortelen en zoete aardappelen toe aan je vlees of vis gerechten.

  De phytobiodermie quantum gecertificeerde lijn AARDE, reinigt en elimineert toxines in je lichaam, terwijl de uitstraling van de huid wordt hersteld.

  Bij aankoop van 3 AARDE producten NU 10% KORTING!

  Element METAAL, loslaten en ademen


  Het element METAAL staat voor loslaten, zuurstof, tevredenheid en communicatie. De kernkracht van het METAAL-element is LOSLATEN.

  De METAAL-producten voeden de gedemineraliseerde huid en brengen evenwicht in het lymfatisch systeem en de veneuze terugvloei. Ze helpen je om los te laten, om te elimineren wat niet bij jou hoort, zodat er ruimte vrij komt. Het METAAL-seizoen staat voor de energetische herfst, van 7 augustus tem 20 oktober.

  METAAL-producten zorgen voor remineralisatie van een vale, droge, voedingsarme tot verstikte huid, die meer zuurstof nodig heeft. Op het lichaam worden ze optimaal ingezet voor lymfedrainage, bij lymfeproblemen of bij zware benen.
  TIP: gebruik de witte METAAL- klei dagelijks, gedurende minimum 7 dagen, en daarna als regelmatig terugkerende kuur, als basisverzorging om de huid zowel te reinigen als te voeden.

  Bij aankoop van 3 METAAL producten NU 10% KORTING!
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp