Over Els

  Els is al sinds 2004 schoonheidsspecialiste maar ondertussen helemaal uitgegroeid tot een holistisch schoonheidsspecialiste sinds ze de PHYTO5 producten heeft leren kennen. Ze volgde door de jaren heen trainingen en cursussen. Door de vele ervaringen en het opvolgen van de laatste nieuwe technologieën, is haar instituut sinds september 2017 een Phytobiodermie Quantum Gecertificeerd Instituut op vlak van energetische schoonheidsverzorging.

  Els heeft ook de laatste nieuwe Quantum 2.0 opleiding, het neusje van de zalm van PHYTO, rechtstreeks in Zwitserland (Fleurier) gaan volgen en hiermee kan ze nog een hoger niveau van schoonheidsverzorging volgens Quantumfysica, de Happiness verzorgingen aanbieden. In Fleurier heeft ze ook in het Labo Gibro het productieproces van de PHYTO5 producten van dichtbij mogen opvolgen en de zuiverste energie van het heldere Zwitsers bergwater dat erin verwerkt zit, kunnen voelen.

  Els Tielemans
  Traditionele Chinese Geneeswijzen

  Alternatief

  Els is sinds 2013 zich ook nog meer gaan verdiepen in de hele traditionele Chinese Geneeswijzen en volgde nog meerdere opleidingen en cursussen om een echte holistische kijk op het gehele lichaam te kunnen maken. Ze is door de Belgische Massage Federatie vzw erkend als relaxatie masseur, reflexoloog, energetisch en oosters therapeut.

  Opleidingen die Els volgden:

  Traditionele Chinese Geneeswijzen, Chinese massage (Tui Na), Auriculomédicine, Chinese voetreflexologie, Cupping massage, Moxatherapie, Tenen lezen, Kinésiologie, Chakratherapie, Anti-aging acupunctuur, Holistic pulsing, Cranio-sacraal therapie, Aromatherapie, Hygiëneprocedures, basis Shiatsu, Oorkaarstherapie, Face Reading (Mian Xiang).

  Allemaal complementaire methodes waarmee men je zelfhelend vermogen kan stimuleren, blokkades kan losmaken, emoties balanceren en allerlei klachten en symptomen op natuurlijke wijzen laten verdwijnen. Zo kom je innerlijk helemaal terug in balans waardoor je ook uiterlijk weer gaat stralen.

  (Opgelet:deze methodes vervangen geen reguliere geneeskunde, maken geen diagnoses en pretenderen geen ziektes te kunnen genezen. Raadpleeg steeds een arts indien u twijfelt over uw gezondheid).


  Finaliste 2018

  Els heeft ook meegedaan met de wedstrijd schoonheidsspecialiste-van-het-jaar 2018. Ze behaalde dank zij haar gedreven inzet, de passie voor haar vak en haar holistische visie een knappe derde plaats als schoonheidsspecialiste van het jaar 2018.

  wedstrijd schoonheidsspecialiste-van-het-jaar 2018 - 3de plaats

  Els in de media

  Ontdek hier Els en haar beautysalon

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp