Contact

  Adres
  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp
  Bel ons
  Email
  Openingsuren
  Enkel op afspraak, op volgende dagen:

  Maandag: 9 tot 21 uur
  dinsdag: 9 tot 18 uur
  woensdag: 9 tot 21 uur
  donderdag: gesloten
  vrijdag: 9  tot 18 uur
  zaterdag: 9  tot 13 uur
  zon- en feestdagen: gesloten

  Heb je een afspraak gemaakt en je kan deze niet nakomen, gelieve dan 24 u vooraf te verwittigen. Zo kunnen we nog iemand anders blij maken met jouw plaatsje en zullen er geen onnodige kosten worden aangerekend. 

  Covid-19 veiligheidsregels die gelden bij Beautysalon Piccobello:

  (Deze zijn opgemaakt volgens de algemeen geldende richtlijnen inzake de hygiëne protocollen bij het uitvoeren van schoonheidsbehandelingen en massages die wij hebben doorgekregen van onze beroepsfederatie):

  - Beautysalon Piccobello werkt ENKEL op afspraak met één op één behandelingen. Kom dus alleen naar je afspraak. OOK voor afhalen cadeaubon of producten kan enkel op een vooraf afgesproken tijdstip! (Max 2 klanten tegelijk toegelaten)

  - Heb je symptomen (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, koorts,… ) van het Coronavirus, annuleer dan onmiddellijk je afspraak, kom dan NIET naar Beautysalon Piccobello maar blijf thuis! Ook als het in je gezin aanwezig is neem dan je verantwoordelijkheid!

  - Kom precies op tijd. Wacht buiten of in je wagen tot men aangeeft dat je mag binnen komen. (De wachtruimte mag niet gebruikt worden). Je hoeft niet aan te bellen.

  - Desinfecteer je handen VOOR het binnenkomen met de voorziene alcoholische handgel aan de desinfectiezuil buiten.

  - Draag een mondmasker. De klant mag het mondmasker enkel afnemen voor een behandeling aan het gelaat en enkel gedurende de tijd die strikt noodzakelijk is voor die behandeling.

  - Raak zo weinig mogelijk aan, deuren worden voor je geopend en hou 1,5 m afstand waar mogelijk.

  - De toilet mag enkel gebruikt worden in hoge nood! In het toilet zijn er ook extra antibacteriële handzeep en wegwerpdoekjes voorzien voor het wassen en afdrogen van je handen.

  - Ik zorg voor voldoende en regelmatige verluchting van de praktijk, dit tussen de behandelingen door, en volgen de luchtkwaliteit op met een co-2 meter. Hiervoor wordt er extra tijd voorzien tussen 2 klanten.

  - We desinfecteren alle oppervlakten, we gebruiken nieuw of gedesinfecteerd materiaal.

  - In de behandelruimte wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare handdoeken zodat deze ook na iedere klant helemaal verwijderd kunnen worden. Er mogen geen drankjes geconsumeerd worden.

  - Ikzelf zal ook persoonlijke beschermingsmiddelen dragen zoals een chirurgisch mondmasker, zo nodig wegwerpschort en tijdens gelaatsverzorging een gelaatsscherm en handschoenen waar mogelijk en de handen voor en na elke behandeling voldoende reinigen en desinfecteren. 

  - Tijdens de behandelingen neem ik GEEN telefoons op. Spreek duidelijk de naam en telefoonnummer in het antwoordapparaat en ik bel je zo snel mogelijk terug.

  - Het spreekt voor zich dat al de nodige aangepaste voorzieningen en de extra tijd die ik moet laten tussen de klanten het niet meer mogelijk maakt om behandelingen uit te voeren die < 30 min. Ontharen/epilaties van het gelaat wordt ENKEL nog gedaan tijdens een gelaatsverzorging. Dus GEEN ontharingen meer van 10 minuten want dan ben ik meer aan het handdoeken vervangen, verluchten en desinfecteren dan aan het werken en is het voor mij niet meer rendabel.

  - Wil je een product of cadeaubon komen afhalen, ook dan moet je een afspraak maken. Mail even naar info@beautysalonpiccobello.be of bel naar 016/43.81.79 en spreek een boodschap in en ik contacteer je zo snel mogelijk terug.

  -  Cadeaubonnen die nog in omloop zijn met vervaldatum tijdens de lockdown worden automatisch verlengd met 4 maanden.

   Alvast bedankt voor je begrip en als iedereen zijn steentje bijdraagt kan je met een gerust hart op een veilige en ontspannende manier komen genieten van jouw me-time moment!

  Els Tielemans

  Beautysalon Piccobello

  Vul het contactformulier in voor meer informatie

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp