Alternatieve methodes

  Aura- en Chakra healing 30 min.

  Wat is Aura- en Chakra healing? Aura- en Chakra healing, is het terug in balans brengen van het energieveld / aura om je heen, en van je chakra's door de magische helende handen van Els. Ieder levend wezen heeft een aura, ook dieren, planten en bomen, en zelfs stenen hebben energetische velden om zich heen. De aura bestaat uit verschillende lagen. Deze verschillende lagen staan in verbinding met het fysieke lichaam door de zeven chakra's. Chakra's kan men het beste omschrijven als energie draaikolken. Elk van de chakra's staat in verbinding met een orgaan of klier binnen ons lichaam.

  € 40

   

   

   


  Wanneer is een Aura- en Chakra healing ideaal?

  Een goed functionerende chakra, beïnvloed zowel ons fysiek, emotioneel als psychisch welzijn.
  Als een bepaald orgaan niet goed meer functioneert, zal dit de desbetreffende chakra uit balans brengen, of kan de chakra zelfs eventueel afgesloten worden. Hierdoor stroomt er weinig of geen energie meer vanuit dit orgaan of klier, naar de chakra, en of de aura lagen.
  Het kan ook, dat een emotioneel of mentaal probleem, de werking van de chakra verstoort, en hierdoor een lichamelijke klacht wordt. Alle niet leuke ervaringen in ons leven, zoals stress, relatieproblemen, overlijdens, ziektes... laten sporen na binnen onze aura. Zo wordt onze aura vervuild. Hierdoor kunnen we eventueel klachten krijgen als vermoeidheid, lusteloosheid, vage pijn klachten... Vaak kan de traditionele geneeskunde geen oorzaak vinden voor deze klachten. Een verzwakte aura, heeft vaak vermoeidheid en een verminderde weerstand tot gevolg.

  Bij een Aura- en Chakra healing, reinigt Els jouw aura, waardoor in veel gevallen de klachten waarvoor de klassieke geneeskunde geen oorzaak vindt, sterk verminderen tot helemaal verdwijnen. Els werkt hier helemaal vanuit haar intuïtie en maakt als extra ook gebruik van Chromatherpie om jouw Chakra's te balanceren en helemaal terug op te laden. Het is dan ook aan te raden om je aura regelmatig eens te laten healen, zodat je aura gereinigd en in balans blijft. Je zult je hierdoor goed in je vel blijven voelen.

   

  Hoeveel healings heb je nodig?

  Het aantal healings is afhankelijk van de aard van je problemen en van je eigen wensen.

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp