Alternatieve methodes

  TUI NA (Chinese massage)

  Het gebruik van Tui Na is gebaseerd op de basistheorie van de traditionele Chinese Geneeskunde. De indicaties zijn hoofdzakelijk orthopedische (spier-, bot- en gewrichtsklachten).

  Vanaf € 40 - € 70

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.
  Tui Na bestaat grotendeels uit Chinese medische massage, gewrichtsmanipulaties en oefeningen.

  Door deze technieken worden obstructies in de meridianen verdreven, de Qi - en bloed (Xue) -circulatie bevorderd, dislocaties van de gewrichten gereduceerd, de "soft tissues" (weke delen) geheeld, het zenuwstelsel gereguleerd en de gewrichtsmobiliteit verbeterd. Tui Na betreft een geheel van manuele technieken zoals: het masseren van bepaalde lichaamszones of spieren, het masseren van acupunctuurpunten en triggerpunten, mobilisaties, manipulaties en tracties van wervelkolom en gewrichten. Symptomen zoals spanningshoofdpijn, migraine, stress, stijve nek, trapeziumsyndroom, artrose, artritis, lage rugpijn, lumbago, hernia, ischias. PSH, frozen shoulder, tenniselleboog, golfelleboog, Fibromyalgie, CVS, chronische pijn, pijnklachten kunnen behandeld worden met Tui Na.

  Tui Na, Cupping en Moxa therapie kunnen ook samen gebruikt worden in één behandeling. Dit hangt ook af van het probleem zelf en Els weet wanneer ze best welke techniek moet gebruiken. Ze kan het ook nog combineren met kleurlichttherapie of Biostimulatie en zo maakt ze iedere behandeling gepersonaliseerd.

  • Tui Na massage rug-, nek- en schouderprobleem 30 min.: € 30
  • Tui Na massage hoofdpijn en stress 60 min.: € 60
  • Tui Na lokaal probleem: Duur 30 min.: € 30 - Duur 45 min.: € 45 - Duur 60 min.: € 60
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp