Alternatieve methodes

  Holistic Pulsing 60 min.

  Holistic pulsing is een zachte en helende behandelmethode. Ze nodigt je uit tot diepgaand loslaten van spanningen en bevordert daardoor zowel lichamelijk als geestelijk welbevinden. Het lichaam wordt al wiegend, rollend en strekkend in een stroom van bewegingen gebracht. Iedere pulserende handeling zet de energiestroom in je lichaam in beweging.

  € 70

   

   

   


  Je lichaam bestaat immers voor meer dan 70% uit water en daar wordt in holistic pulsing dankbaar gebruik van gemaakt om blokkades, die als rotsblokken in je energiestroom liggen, aan te spreken. Door de stromende en golvende bewegingen worden de vloeistoffen in het lichaam in beweging gebracht, dit stimuleert de doorstroming van de lichaamsvochten en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Je komt opnieuw in een sfeer van veiligheid en geborgenheid waardoor je gemakkelijker los kan laten.

  Holistic pulsing brengt een helend proces op gang, dat we kunnen beschrijven aan de hand van drie fasen:

  • Bewustwording:Met holistic pulsing breng je mensen weer in contact met zichzelf. Ze leren om te luisteren naar wat hun lichaam hen vertelt en ontdekken opnieuw dat hun lichaam altijd in beweging is. Het helpt mensen om weer te voelen en zich bewust te worden van zichzelf. 
  • Acceptatie:In de hedendaagse maatschappij lijkt het wel alsof niets goed genoeg is. De lat wordt op ieder vlak steeds maar weer hoger gelegd. Dit leidt tot veel stress doordat we ons altijd willen meten aan anderen en omdat we altijd over onszelf of anderen een oordeel vellen. Met holistic pulsing stimuleer je mensen om dit los te laten en zichzelf en hun omgeving te accepteren zonder te oordelen. Dit schept een gevoel van rust.
  • Uit eigen kracht putten: Uit deze bewustwording en acceptatie komt een gevoel van tevredenheid en geborgenheid voort. Hierdoor kunnen mensen kracht putten uit zichzelf om met een positieve en open instelling door het leven te gaan.

  Om het lichaam de nodige ruimte te geven draag je best gemakkelijke loszittende kledij tijdens deze behandeling.

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp