Bestel een cadeaubon


  Maak iemand blij met Piccobello Beauty & Health quality time! Het ideale relaxgeschenk dat niet alleen een positieve invloed heeft op je uitstraling maar ook op je welzijn en gezondheid.

  Je kan een cadeaubon direct online bestellen in onze webshop. Je hebt de keuze uit een bepaald bedrag of een behandeling en deze kan je direct online betalen en laten verzenden of komen ophalen op afspraak en eventueel betalen in de zaak. 
  Ook kan je een cadeaubon bestellen via telefoon of via mail of het bestelformulier op deze pagina. Wens je een cadeaubon op maat gebruik dan ook deze methode van bestellen. Zo zal hij al vooraf klaar liggen in de zaak bij afhaling.
  Vermeld eventueel ook bij je aanvraag van wie en voor wie (niet verplicht) het geschenkje is en voor welke gelegenheid, zo zal hij met liefde ingepakt worden volgens deze gelegenheid. 
  Opgelet! Door de Coronacrisis is het afhalen ervan enkel mogelijk op een vooraf afgesproken moment.

  Stuur ons een mailtje
  info@beautysalonpiccobello.be
  Bel ons

  016 43 81 79

  (Een cadeaubon blijft 12 maanden geldig en is niet in geld terugbetaalbaar en niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Vervallen cadeaubonnen worden niet meer aanvaard. Je kan de geldigheidsduur van je cadeaubon ook verlengen met 6 maanden door opleg van 10 % van de waarde ervan bij uw reservatie. Dit kan telefonisch of via mail verlengd worden en enkelals de eerst vast gelegde vervaldatum van je cadeaubon nog niet is overschreden.)
  *CORONACRISIS: cadeaubonnen in omloop waarvan de vervaldatum afliep tijdens een lockdown worden automatisch verlengd met 4 maanden. 

  Vraag hier je cadeaubon aan

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp