Bestel een cadeaubon


  Maak iemand blij met Piccobello Beauty & Health quality time! Het ideale relaxgeschenk dat niet alleen een positieve invloed heeft op je uitstraling maar ook op je welzijn en gezondheid.
   
  Je kan een cadeaubon bestellen via telefoon of via mail of het bestelformulier op deze pagina. Vermeld bij 'Uw bericht' duidelijk van welk bedrag of behandeling je een cadeaubon wenst, aan wie hij geschonken zal worden en van wie hij afkomstig is en wanneer je deze graag komt ophalen. Zo zal hij al vooraf klaar liggen in de zaak bij afhaling.
  Vermeld eventueel ook bij je aanvraag voor welke gelegenheid, zo zal de bon met veel liefde ingepakt worden volgens deze gelegenheid. 
  Stuur ons een mailtje
  info@beautysalonpiccobello.be
  Bel ons

  016 43 81 79

  (Een cadeaubon blijft 12 maanden geldig en is niet in geld terugbetaalbaar en niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Vervallen cadeaubonnen worden niet meer aanvaard. Je kan de geldigheidsduur van je cadeaubon ook laten verlengen met 6 maanden door opleg van 10 % van de waarde ervan bij uw reservatie. Dit kan telefonisch of via mail verlengd worden en enkel als de eerst vast gelegde vervaldatum van je cadeaubon nog niet is overschreden.)

  Vraag hier je cadeaubon aan

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp