Alternatieve methodes

  Colour Light Ceremony

  Ervaar je innerlijke zachte kracht & wijsheid met geuren, kleuren, IC edelstenen met frequenties & klanken. Welkom om je eigen licht te stralen. Je eigen mooie zijn te ervaren. Meer kleur te brengen in je leven en de wereld. Geniet van deze Colour Light Ceremony

  €70

  Tijdens deze Colour light ceremonie maakt Els gebruik van vijf kleuren, wit-rood-blauw-geel-groen, die een verbinding vormen met het chakra systeem uit het boeddhisme.

  Op het ritme van de wijsheid van je lichaam gaan we contact maken met onze pure essentie door middel van klanken, edelstenen met frequenties & kleur-licht oliën volgens een Boeddhistisch ritueel. Hierdoor keren we terug naar ons innerlijk rustpunt en creëren we een meditatieve sfeer. We masseren de energiepunten die onze geest tot rust brengen en een diepe helende werking hebben.

  We gaan eerst opzoek naar jouw gevoeligste 'Bright Brain Points‘. Deze geestpunten worden gemasseerd met kleur-licht olie voor een verzachtende en positieve invloed op emotionele trauma’s.

  Het doel is helderheid en ruimte te brengen in je bewustzijn, vervuld van een stuwende levenskracht voor een transformatieproces naar zuiverheid, eigenliefde en diepere waarheid.

  Dan volgt een gepersonaliseerde behandeling met klankschaal en klanken met edelstenen, Kleur-Licht oliën met geïntegreerde kleur-licht vibraties, bijhorende affirmaties en mudra houdingen om je innerlijke krachten op te laden. De Kleur-Licht oliën worden toegepast volgens de Chinese filosofie, aangebracht op energiepunten en/of zones, afgestemd op je energie en innerlijke puurheid. 

  Je mag de eenheid in jezelf en de dingen gaan ervaren vanuit je innerlijke rustpunt. In je eigen naturel ga je de energie voelen stromen. Een warme gloed om te helen tijdens het innerlijke transformatieproces. De kleur-, klankfrequenties liften je energie en brengen beweging in vastgelopen structuren.

  Een transformerende innerlijke reis naar heelheid met Geuren, Licht en Kleuren…………………

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp