Alternatieve methodes

  Moxa-Theraphie

  Dit is een warmtebehandeling met een stick met kruiden of een moxaboxje waarmee snel warmte en energie aan het lichaam gegeven kan worden.

  Vanaf € 40 - € 70

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.   

  Moxa (of bijvoet kruid) is een kruid dat een diepgaande warmte afgeeft bij verbranden. Het gaat de meridiaan verwarmen en de koude verdrijven. Het boxje wordt op je navel geplaatst en via deze 'poort' gaat de brandende moxa de meridiaan verwarmen en de koude verdrijvenMen ervaart de behandeling met moxa over het algemeen als bijzonder aangenaam. Met moxa worden de meridianen en de Qi (energie) snel weer in beweging gezet en als het ware Qi aan het lichaam toegevoegd. Moxa wordt toegepast bij reumatische gewrichtsklachten, slechte circulatie van handen of voeten, sportblessures en RSI en ook onder andere bij alle klachten waarbij de spijsvertering niet goed verloopt en dus de opname van de voeding niet optimaal is. Moxa gaat het lichaam gezond houden en ziektes voorkomen.

  De behandeling is niet geschikt voor mensen met een hoge bloeddruk of bij zwangerschap, bij hoge koorts of ontstekingen.

  Tui Na, Cupping en Moxa therapie kunnen ook samen gebruikt worden in één behandeling. Dit hangt ook af van het probleem zelf en Els weet wanneer ze best welke techniek moet gebruiken. Ze kan het ook nog combineren met kleurlichttherapie of Biostimulatie en zo maakt ze iedere behandeling gepersonaliseerd.

   

  Moxa therapie:

  • 30 min.: €30
  • 45 min.: € 45
  • 60 min.: € 60

  (De behandeling, duur  en reservatie van een bepaald probleem kan je best bespreken met Els in de zaak, via mail of telefonisch.)

   

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp