Alternatieve methodes

  Cranio-Sacrale Healing 60 min.

  Behandelmethode gericht op het losmaken van de opgeslagen spanningen, emoties en herinneringen in het bindweefsel.

  € 70

   

   

   

   

   
  Bij Cranio Sacrale healing gebruikt men zachte aanrakingen aan o.a. de schedelbotten (Cranium) en het bekken (Sacrum) en brengt zo diepe ontspanning.Vanaf ons hoofd tot en met ons bekken zitten onze hersenen en ons ruggenmerg in een soort koker gevuld met vocht; het hersen- en ruggenmergvocht. Dit vocht wordt door ons lichaam continu vervoerd waardoor alle botstukken rond de koker (schedelbeenderen, wervels en heiligbeen) minimale bewegingen maken.

  Wanneer nu in dit systeem blokkades ontstaan kan dit zich uiten in allerhande klachten. Cranio Sacrale behandelingen hebben een direct effect op het zenuwstelsel alsook op de doorstroming van de energie in het hele lichaam. Deze vorm van aanraking is zeer deugdzaam bij diverse vormen van stress die zich tonen als hoofdpijn, migraine, stijve rugspieren, schouder- en nekspanningen, problemen met de organen, spijsvertering, menstruatie of overgangsklachten, ...

  Els luistert aandachtig naar de noden van het lichaam, richt zich op de dieper gelegen oorzaken van de blokkades en spanningen. Tijdens een Cranio Sacrale healing worden blokkades opgeheven, kunnen emoties loskomen en worden de zelfhelende krachten van het lichaam uitgenodigd. Op deze manier creëren we een balans tussen lichaam en geest.

  Om het lichaam de nodige ruimte te geven draag je best gemakkelijke loszittende kledij tijdens deze sessie.

  (NIET bij een recent hersenletsel, hersenbloeding, epilepsie of zwangerschap)

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp