Alternatieve methodes

  Chinese Voetreflexologie (incl. Chromaterapie) 60 min.

  Voetreflexologie is een holistische behandeling waarbij we “masserend” punten en zones stimuleren op de voeten en onderbenen. Onze voeten zijn een weerspiegeling van ons gehele lichaam en door reflexzones aan de voeten te stimuleren brengen we lichaam en geest terug in balans waardoor jouw vitale energie weer vrij gaat stromen.

  € 70

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Bij Chinese Voetreflexologie, die gebaseerd is op het energetisch principe van de traditionele Chinese Geneeskunde, wordt ervan uitgegaan dat het fysieke gezondheidsprobleem bijna altijd een gevolg is van een energetisch probleem.
   
  Heel vaak gaat het om geparkeerde emoties welke een stagnatie van energie veroorzaken en op langere termijn een energiegebrek en insufficiëntie. Alle storingen ter hoogte van de organen, blessures, pijnpunten, aanwezige storingen en vatbaarheden zijn in de betreffende zones op de voet terug te vinden (diagnostisch aspect), alsook te behandelen (therapeutisch aspect). Door precies gelokaliseerde Chakra-projectieplaatsen op de voet te gaan onderzoeken/ behandelen heeft Els zelfs een harmoniserende invloed op het Bewustzijnsniveau. Els maakt een voetreflexbehandeling ook altijd uniek door combinatie met Chromatherapie (kleur- en lichttherpie).
   
  Bij je eerste bezoek maakt Els een anamnese. Hierbij wordt kennis genomen van de specifieke klachten, alsook van alle andere klachten. Via palpatie aan de voeten en onderbenen gaat Els de belaste zones opsporen en mee behandelen. Bij een blokkade voelt je meestal enige pijn bij het masseren. Dit kan van dof zeurende tot fel stekende pijn zijn.
   
  De behandeling zelf bestaat uit het uitvoeren van lichte druk op de 'belaste' zones ter hoogte van de voet. De beïnvloeding van het lichaam via deze zones berust op neurologische wetmatigheden (dit gebeurt reflectoir, autonoom). In de voeten zijn immers 200000 zenuwuiteinden terug te vinden. Hierdoor stimuleert Els je zelfhelend vermogen en kan je lichaam jouw blokkade zelf terug gaan oplossen. De pijn neemt tijdens de behandeling af in de zone van de voet en het overeenkomstige gebied op het lichaam en zo kunnen fysieke gezondheidsproblemen aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.
   

  Indicaties:
  •    Aandoeningen van het locomotorisch stelsel, waaronder statische musculaire belastingen en houdingsafwijkingen
  •    Spanningen in de nek en schouders
  •    Spijsverteringsstoornissen
  •    Hoofdpijn of migraine
  •    Ademhalingsstoornissen
  •    Gynaecologische aandoeningen
  •    Neus-keel-ooraandoeningen
  •    Tandpijn
  •    Reuma (niet in bloed aantoonbaar)
  •    Post-operatief

  •    Pré- en postnataal

   

  Na een sessie kan je een ontspannen moeheid voelen, kunnen zuiveringsreacties optreden, bepaalde klachten kunnen even een verslechtering krijgen om daarna een genezing te hebben en emoties kunnen loskomen. Het is belangrijk om na de sessie veel water te drinken.

   
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp