True To Yourself Ritual

  BAD & DOUCHE SENSATION HOUT.
  Bestaat uit energetisch badzout (Selextrême) Hout 500g en de Pht'acid douchegel 200ml. MET DEZE COMBINATIE LAAT JE JE ENERGIE WEER VOLUIT STROMEN WAARDOOR JE VITALITEIT VERHOOGT!

  Omdat onze huid tijdens het douchen en baden mineralen verliest is het zeer belangrijk om algen (rijk aan mineralen) of zout toe te voegen aan het badwater of direct op de huid aan te brengen.

  De PHYTO5 badzouten kunnen in combinatie met de PHYTO5 Phyt'acid douchegel als een heerlijke lichaamscrub gebruikt worden. Breng eerst een dun laagje badzout op een vochtige huid aan, laat even inwerken en geniet van de geursensatie van de etherische oliën van limoen, rozemarijn, cipres en citroen. Was je daarna met Phyt'acid douchegel met lauwwarm water. Deze wasgel mag ook gebruikt worden op de intieme zones. Het is een zachte wasgel met pH neutrale werking.

  De PHYTO5 Selextrêmes kunnen in bad, douche of voetbad gebruikt worden. Ze hebben een heel ontspannende werking en maken je huid superzacht. Selextrême Hout heeft een specifieke werking zowel op lichamelijk als emotioneel vlak.:

  Selextrême Hout: Ondersteunt op emotioneel vlak je vertrouwen, vastberadenheid en kracht. Je energie gaat weer voluit stromen waardoor je vitaliteit verhoogt. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. stress, spierspanning en gebrek aan energie.
  DIT DUO NU PROMO AAN €60 i.p.v. €70!!!

  OOK VERKRIJGBAAR IN ELEMENT VUUR, AARDE, METAAL EN WATER.

  NU PROMO €60 i.p.v. €70
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp