Het element WATER voor meer innerlijke rust en me-time!

  💜Energetische winter van 8 november tem 17 januari💜

  💜De energetisch WATER periode is de periode om je voor te bereiden op de “echte” winter, die start 21 december. Het energetische seizoen start altijd vroeger.
  De energie van de winter is kabbelende energie. In de natuur houden de bomen en struiken zichzelf in leven. Ze laten binnenin alles zachtjes stromen, om in leven te blijven. In de lente kan de opgaande energie dan weer zorgen voor nieuwe knopjes…

  💜Zo gaat dit ook bij ons als mens. Het is vlugger donker, in stilte efkes terugtrekken. In de donkerte van ons lichaam durven zinken. De bron van het water bevindt zich in ons onderlichaam verbonden met de kracht van moeder aarde.
  Denk maar aan het nieuwe leven dat in ons kan ontwaken, een baby in de baarmoeder. In stilte en in de donkerte groeit het.

  💜Het element Water 💜 staat voor me-time, cocoonen, afronden, innerlijke rust, durven voelen in jezelf, naar binnen.

  💜Durf jij terug contact maken met die mooie bron, die donkerte die al het mooie licht samen brengt. Zaadjes planten voor een mooie oogst. Dit is de kracht om mee te gaan met de 5 natuurelementen. Zo binnen, zo buiten.

  💜Nu in deze tijd worden we extra geconfronteerd met het aspect van contact met maken met ons mooiste en kostbaarste bezit = ons lichaam.

  💜Geniet van de helende verzorgingen. Maak ook thuis tijd om jullie te omringen met de kracht van deze natuurlijke Quantum verzorgingsproducten. De PHYTO5 WATER producten werken vooral hydraterend, verstevigend en tonifiërend voor jouw huid. Heb jij een verslapte huid, rimpeltjes, wallen of kringen rond de ogen en/of dehydratatie? Of anders gezegd, een huid met ervaring? Reinig je huid dan met La Mousse Nettoyante of Le Lait Démaquilant Douceur. Spoel af met voldoende water.
  Gebruik de Lotion Water als na-reinigingsproduct. Neem een watje, doe er lotion op en ga over de huid van gelaat en hals. Breng daarna de gepaste crème aan.
  In de ochtend kan je dan kiezen voor Crème Ceresal Water. Deze dagcrème is ideaal tijdens de energetische winter.
  ’s Avonds kies je voor een rijkere crème, zoals de Crème Element Water. Deze crème is geschikt voor de verslapte huid en rimpeltjes. Wist je dat alle Crème Element mee zorgen, dat de hydratatie van de huid goed blijft of komt.
  Het grote verschil tussen de Crème Ceresal WATER en Crème Element WATER is de hoeveelheid actieve stoffen. Bij de Crème Element is er een hogere dosering toegevoegd en het mineraal koper. De actieve ingrediënten zijn olie van avocado, extract van ginkgo en boekweit, proteïnen van tarwe, koper en vit E.

  💜De emoties die bij het WATER element horen zijn angst en schrik.
  Ervaar jij innerlijke rust? Ben jij ontspannen, kun jij in volledige overgave gaan? Krijg jij de juiste inzichten?
  Dan is waarschijnlijk je element WATER 💜 in balans.
  Ben jij angstig, leef jij op te veel wilskracht, ben jij te veeleisend?
  Dan is er veel kans dat je element WATER 💜 een ondersteuning kan gebruiken.
  De PHYTO5 WATER producten en dan vooral de PHYTO5 Phyt’ether WATER 💜 brengt inzichten en sterkte. Het geeft de ondersteuning, om weer balans te brengen in je element WATER.
  Gebruik elke dag Phyt’ether WATER tijdens je dagelijkse verzorging.
  Als je optimaal van je serum gebruik wil maken, dan ruik je eerst aan je druppels serum, daarna stof je je lichaam af en als laatste breng je de druppels aan op je gelaat en/of lichaam, mag ook op de onderrug.
  Voel het verschil na enkele dagen, weken. Dit is afhankelijk van de grote van het onbalans.

  Bij aankoop van 3 WATER producten nu 10% KORTING
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp