Promotie

  Zuiver en elimineer toxines met de AARDE producten

  Volgens de traditionele Chinese geneeskunde start op 18 januari weer het Aardeseizoen, de beste periode om de Aarde producten en een Harmony gezichts- en/of lichaamsverzorging💛in te zetten voor extra zuivering van de huid en je lichaam.
  💛💛💛 💛💛
  Het AARDE element is niet geassocieerd met een specifiek seizoen, maar met de overgang tussen de seizoenen, fasen van het leven en / of de verschillende fasen van een emotionele cyclus. Het staat voor creativiteit en transformatie! Zeker voor mensen die aarde in hun #BIORITME hebben.
  Deze 18-daagse overgangsperiode start in het voorjaar op 18 januari en loop tot en met 4 februari 2024.

  Het energetische tussenseizoen staat voor afscheid nemen van het vorige element en langzaam het volgende element verwelkomen. Het is een periode van zuivering, ballast loslaten en elimineren zodat er weer balans ontstaat.
  De Aarde producten zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met het element Aarde: onderhuidse onzuiverheden, acné, psoriasis, uitgezette poriën. Ze verbeteren de celkwaliteit en verhogen de celvernieuwing.
  💛💛💛💛💛
  De energie is ontladen en in balans. Je bent één en al creativiteit.
  Goed voor je huid, lichaam en je ziel. Je ervaart zuiverheid en je voelt je in balans.
  💛💛💛💛💛
  De typische etherische oliën voor het element AARDE zijn
  🍋 Etherische olie van citroen
  🍋 Etherische olie van cypres
  💛 Etherische olie van citroen werkt zuiverend, verfrissend, stimuleert de celstofwisseling, ondersteunt de spijsvertering, heeft een reinigend effect en waait alle spinsels weg uit het verleden. Het versterkt het zenuwstelsel en werkt stimulerend en opwekkend.
  💛 Etherische olie van cypres stimuleert de circulatie, verstevigt de bloedvaten, ontspant de zenuwen, ondersteunt het lymfatische systeem en helpt bij grote veranderingen in het leven. Tevens heeft het invloed op een goede stemming.
  PHYTO 5 Phyt’ether AARDE of Selextrême AARDE zijn de producten om je energetisch te ondersteunen. Ze zorgen steeds voor harmonie.
  💛💛💛💛💛
  Is ons element AARDE 💛 in balans, dan ervaar je een evenwicht tussen denken en doen. Je laat je emotioneel, mentaal niet beïnvloeden door anderen. Je staat er! Is er onbalans merk je dat je teveel denkt en te weinig overgaat tot actie. Je twijfelt, bent onzeker, te emotioneel of te mentaal.

  💛Wil je thuis goed voor jezelf zorgen van maand tot maand?
  Gebruik dan deze producten van het element Aarde tijdens elk tussenseizoen: van 18 januari tot 4 februari, van 18 april tot 5 mei, van 20 juli tot 6 augustus, en van 21 oktober tot 7 november. Graag meer info? Stuur een mailtje of berichtje en ik help je met je selfcarekit om zo je voor te bereiden op het volgende seizoen!
  💛Wist je dat je tijdens deze periode gemakkelijker kan afvallen? Je elimineert van nature extra. Het ideale moment dus om bewust te kiezen voor gezonde voeding en voldoende zuiver water/kruidenthee.
  De milt en de maag zijn de organen van de aarde. De belangrijkste rol van de maag is het omzetten van voedsel in energie om de fysieke en mentale functies van het lichaam te ondersteunen. De milt is het orgaan dat verantwoordelijk is voor eliminatie. Als de energie van de milt laag is, is de eliminatie slecht en slaat het lichaam gifstoffen op. De milt ontlasten doe je met zoete smaken en gekookt, warm voedsel. Voeg gierst, kastanje, pompoen, squash, erwten, wortelen en zoete aardappelen toe aan je vlees of vis gerechten.

  💛Je elimineert van nature extra dus ook de ideale moment voor een Oosterse lymfedrainage of afslank/cellulite kuur te doen:
  Boek tijdens deze periode een Healthy Body kuur of een Fit & Healthy Body kuur (met onze allernieuwste Roll.E Body Care🆕) bij Beautysalon Piccobello😍💪

  Bij aankoop van 3 AARDE producten NU 10% KORTING!
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp