True To Yourself Ritual

  BAD & DOUCHE SENSATION.
  Bestaat uit energetisch badzout (Selextrême) 500g en de Pht'acid douchegel 200ml. MET DEZE COMBINATIE WORDT JE ENERGIE HELEMAAL ZEN EN GENIET JE IN ALLE RUST EN ONTSPANNING VAN JOUW ME-TIME!

  Omdat onze huid tijdens het douchen en baden mineralen verliest is het zeer belangrijk om algen (rijk aan mineralen) of zout toe te voegen aan het badwater of direct op de huid aan te brengen.

  De PHYTO5 badzouten kunnen in combinatie met de PHYTO5 Phyt'acid douchegel als een heerlijke lichaamscrub gebruikt worden. Breng eerst een dun laagje badzout op een vochtige huid aan, laat even inwerken en geniet van de geursensatie van de etherische oliën van limoen, rozemarijn, cipres en citroen. Was je daarna met Phyt'acid douchegel met lauwwarm water. Het is een zachte wasgel met pH neutrale werking. De pH van 5.4 in deze zeep zorgt voor het behoud van de zuurmantel van de huid. Werkt kalmerend, brengt de huid tot rust en is geschikt voor ieder huidtype. Voor zowel gelaat als lichaam. Ook voor intieme hygiëne.

  De PHYTO5 Selextrêmes kunnen in bad, douche of voetbad gebruikt worden. Ze hebben een heel ontspannende werking en maken je huid superzacht.
  De PHYTO 5 Selextreme WATER ( ideaal in de winter periode) is een natuurlijk badzout gemaakt met liefde & passie, zout uit Zwitserland, een mix van hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën en Quantum trillingen.
  Het ondersteunt op emotioneel vlak je rust en ontspanning. Je energie is zen. Het is een aanrader bij problemen met de watercirculatie, oedeem (vocht vasthouden, zware benen…), wallen en kringen.
  DIT DUO NU PROMO AAN €65 i.p.v. €80!!!

  OOK VERKRIJGBAAR IN ELEMENT HOUT, VUUR, AARDE en METAAL.

  NU PROMO €65 i.p.v. €80
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp