Ontspannende massages

  Zensa Massage 90 min.

  ZenSamassage is een unieke massage en voelt aan als een week vakantie !! Tijdens de energetische ZenSa massage wordt je lichaam en geest betoverd door de geurervaring, geavanceerde techniek en hoogwaardige etherische oliën. Het brengt balans in je persoon. ZenSa is een totale rustgevende massage, die door middel van bepaalde bewegingen evenwicht brengt in de communicatie van je lichaam. Tijdens het intakegesprek ontdekken we je favoriete massageolie. Na een opwarming van de voeten met ontgiftende algenkompressen, start de ZenSa echt. De massage is ongeëvenaard door zijn volledigheid: het hele lichaam wordt letterlijk van kop tot teen subtiel in handen genomen om zo stap voor stap tot een totale ontspanning en harmonie te komen. De geuren van etherische oliën en kleurlichttherapie helpen hieraan mee. Een ongekend gevoel van herboren zijn met hernieuwde energie is het resultaat! De ZenSamassage is uniek en samengesteld door een team Phyto5 ervaringsdeskundigen en er worden dus enkel zachte technieken gebruikt. De Zensamassage werkt minder op pijn en op losmaken van blokkades. (Enkel uitgevoerd door gecertificeerde professionals!)

  € 95

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Mogelijke behandelingen:

  •    volledige lichaamsmassage: verwentijd: 60 min. / € 60
  •    rug-, nek-, schoudermassage: verwentijd: 30 min. / € 30
  •    hoofd-, nek-, schoudermassage: verwentijd: 30 min. / € 30
  •    voetmassage: verwentijd: 30 min. / € 30

  Mogelijkheid voor aankoop 10-beurtenkaart(1 jaar geldig) met actie: 9 beurten + 1 gratis


  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp