Producten

  PHYTO5 Producten

   

   

   

  Waarvoor staat PHYTO5?

  PHYTO5 is de nr.1 in energetische en natuurlijke verzorgingen. Het is een lijn verzorgingsproducten voor huid, lichaam en ziel. Het gamma bestaat uit 5 (natuurelementen) complete lijnen die samen alle huidtypes met zorg behandelen en dit volgens het principe van zichtbare tekens. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën. De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën. Daarom zijn producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.

  PHYTO5 is gebaseerd op het energetische principe van de traditionele Chinese Geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie én energie. De theorie over de Yin en Yang en de Leer van de 5 natuurelementen - Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water liggen aan de basis van de PHYTO5 methode en technieken.

  De PHYTO5 methode herstelt de energetische balans waardoor we ons weer goed voelen en gaan stralen. Een professionele verzorging is meteen voelbaar en zichtbaar, met een schoonheidsresultaat zoals jet het nog niet eerder hebt gezien.

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp