Producten

  PHYTO5 Producten

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Waarvoor staat PHYTO5?

  PHYTO5 is de nr.1 in energetische en natuurlijke verzorgingen. Het is een lijn verzorgingsproducten voor huid, lichaam en ziel. Het gamma bestaat uit 5 (natuurelementen) complete lijnen die samen alle huidtypes met zorg behandelen en dit volgens het principe van zichtbare tekens. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën. De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën. Daarom zijn producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.

  PHYTO5 is gebaseerd op het energetische principe van de traditionele Chinese Geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie én energie. De theorie over de Yin en Yang en de Leer van de 5 natuurelementen - Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water liggen aan de basis van de PHYTO5 methode en technieken.

  De PHYTO5 methode herstelt de energetische balans waardoor we ons weer goed voelen en gaan stralen. Een professionele verzorging is meteen voelbaar en zichtbaar, met een schoonheidsresultaat zoals jet het nog niet eerder hebt gezien.

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp