Lichaamsverzorgingen

  Oosterse Lymfedrainage 75 min. in Healthy Body Kuur

  Hierbij gebruiken we de PHYTO5 biodrainer, die een aangenaam en masserend gevoel geeft, in combinatie met kleur- en lichttherapie. Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden. De zachte en stimulerende Oosterse lymfedrainage van het volledige lichaam activeert je immuunsysteem, vermindert pijn en zet het lymfesysteem aan om beter afvalstoffen af te voeren. Hierdoor voel je je energieker en beter in je vel. Aanbevolen bij : Cellulite, Gebrek aan vitaliteit, Lage Immuniteit, Ondersteuning bij afslanken, Spierkrampen, Stress, Verzuring, Vochtophoping, Zware of vermoeide benen.

  € 360 (€ 90 per beurt)

  PHYTO5 drainagetechniek

  Met de PHYTO5 drainagetechniek laten we je energie weer harmonieus stromen:

  • U voelt uw lichaam bruisen van energie
  • Uw huid straalt weer
  • Uw geest is wakker geschud
  • Kortom we brengen uw persoonlijk energiereservoir tot een maximum

  Drainage heeft een schitterende inwerking op de 5 energiestromen van het lichaam:

  • De energiecirculatie van de spieren
  • De arteriële bloedcirculatie
  • Het bindweefsel
  • De veneuze - en lymfecirculatie
  • De watercirculatie

  Voor een optimaal resultaat bij specifieke problemen is het aan te raden deze behandeling in een HEALTHY BODY KUUR ( 4 dagen na elkaar) of een FEEL GOOD KUUR te doen van 6 tot 10 behandelingen 1 à 2 maal per week!


  Deze behandeling omvat:

  HEALTHY BODY KUUR:

  Voor een optimaal resultaat bij specifieke lymfeproblemen, veel vocht en/of afvalstoffen vasthouden in jouw lichaam, is het aan te raden deze behandeling in een HEALTHY BODY KUUR te doen. Dit zijn 4 lymfedrainages in 4 dagen na elkaar zodat we heel jouw lymfecirculatiesysteem terug op volle toeren kunnen laten gaan draaien. (behandeling op dag 1 en dag 2 moeten na elkaar; tussen dag 2 en 3 of dag 3 en 4 mag 1 dag pauze tussen zitten) 

  FEEL GOOD KUUR:

  Dit is een drainagekuur van 6 ( tot 10) behandelingen 1 à 2 maal per week doorheen de 5 elementen waarbij ieder element één voor één aan bod komt en inwerkt op één van de 5 verschillende energiestromen zodat je helemaal energetisch ook terug in balans komt en zowel zichtbaar als voelbaar straalt en bruist van energie. Er wordt dan per element met een ander energetisch serum, ander kleurlicht en ander ritme, dat gekoppeld is aan dat element, gedraineerd zodat iedere behandeling ook inwerkt op één van de 5 energiestromen van het lichaam.
  Voordat je met deze kuur start moet je best wel al een Healthy body kuur hebben ondergaan of er zeker van zijn dat jouw lymfe optimaal stroomt.

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp