Ontharen

  Ontharen

  Ontharen is geen specialisatie van Piccobello, daar Piccobello eerder streeft naar innerlijke balans om je uiterlijk terug te laten stralen, maar een ontharing kan wel bij gevraagd worden in combinatie met bv. een gelaatsverzorging. Els gebruikt voor te ontharen hars op basis van Aloë Vera en Jojoba-Karité, speciaal voor de gevoelige huid en deze hebben een huidherstellende en hydraterende werking. Ook voor de mannen is er speciaal ontworpen hars die ideaal is voor de mannenhuid.

  Vanaf €5 - € 30

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Ontharen van:

  • bovenlip*: € 5
  • kin*: € 5
  • wangen*: € 5
  • wenkbrauwen*: € 10
  • onderbenen + knie: € 20
  • volledige benen: € 30
  • bikinilijn: € 10
  • oksels: € 10
  • rug: € 20
  • borstkas: € 20

  * Ontharingen / epilaties van het gelaat zijn ENKEL mogelijk tijdens een gelaatsverzorging.
  Lichaamsontharingen zijn ENKEL mogelijk in een combinatie van meerdere zones zodat de behandelduur minimaal 30 min. is. Door de extra hygiënemaatregelen die tegen het Coronavirus moeten worden genomen, wordt er een supplement van €5 aangerekend bij een totaalbedrag onder de €30. 


   

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp