Reconnect Quantum verzorgingen

  Moon Magic beleving 100 min.

  Elke maanfase heeft z’n eigen specifieke uitwerking. Bij volle maan, de mooie stralende lichtbol aan de hemel, is er een explosie aan energie. De frequentie is op zijn hoogst. Alles wat gebeurt in de nacht van volle maan, wordt versterkt. Zowel de positieve, als negatieve gedachten. Het is de perfecte tijd, om een Moon Magic beleving te ondergaan. Ervaar de helende werking waarbij de volle maanenergie gebruikt wordt om jezelf of dingen op te laden en ontlaad je van ballast dat je niet meer nodig hebt. Het is al een eeuwenoude traditie en het brengt je naar een hoger energetisch niveau. Stel je open voor positieve gedachten, maak je hoofd leeg en besprenkel dit met een beetje magische maanglitter… Bij volle maan kan er een worsteling zijn tussen je voelen en je denken. Deze unieke behandeling, in combinatie met de juiste PHYTO 5 producten en methodes, geeft een balans hierin. Je vindt dan makkelijker jouw richting in het leven. Bijzondere behandeling en zeker een aanrader voor de zovelen die rond volle maan extra gevoelig zijn. Uit te voeren op de dag van volle maan of tot 3 dagen ervoor of erna.

  € 135

  Reconnect Quantum Verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumanalyse bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Reconnect Quantum verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.
   
   
  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd analyse is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.
   
   
  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.
   
   

   

   

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.
   

   

   

  Deze behandeling omvat:

    ·       

    • Healthy welcome met een kruidenthee of glaasje water
    • Een Quantum analyse met een opwarmend energetisch voetbadje
    • Relaxatie met kleur- en lichttherapie
    • Ontspannen middenrif met etherische olie, kleur-en lichttherapie en biostimulatie
    • massage voeten voor een goede aarding met energetisch serum, Biostimulatie en kleur- en lichttherapie
    • energetische peeling van het lichaam (=zuiveren en loslaten)
    • een zijdezachte kleipakking van het lichaam (=opladen)
    • hoofdmassage en Biostimulatie reflexzones gelaat
    • douche
    • massage handen voor emotionele balans met energetisch serum, Biostimulatie en kleur-en lichttherapie
    • huid inmasseren met een hydraterende bodylotion.
    • Na afloop kan je nog nagenieten van een glaasje water.

     

    Volle maan in 2024: 25 januari - 24 februari - 25 maart - 24 april - 23 mei - 22 juni - 21 juli - 19 augustus - 18 september - 17 oktober - 15 november - 15 december

    Logo Piccobello Beauty & Health
    Er goed uitzien en je goed voelen,
    zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
    Contacteer ons

    Piccobello Beauty & Health
    Vleminkstraat 50
    3201 Langdorp