lichaamsverzorgingen

  FIT & HEALTHY BODY KUUR met de allernieuwste ROLL.E Body Care.

  De nieuwste revolutie voor afslanking en anti-cellulite! De ROLL.E en de gloednieuwe FLEX-ROLL-technologie in combinatie met Chromatherapie (kleur- en lichttherapie) en de PHYTO5 Biodrainer maken het resultaat fantastisch. Het is een gepersonaliseerde kuur van 6 tot 12 behandelingen ( 2 keer per week) met de allernieuwste Roll.E Body Care, van één of meerdere zones van het lichaam (armen, buik, rug, heupen, billen, benen), in combinatie met kleur- en lichttherapie en lymfedrainage. Vetcellen worden afgebroken en verwijderd, cellulite vermindert, afvalstoffen worden afgevoerd, geeft het lichaam opnieuw vorm, voor een plattere buik, je silhouet te verfijnen en de kwaliteit van je huid te verbeteren.

  € 90 - € 135 per beurt

  De Fit & Healthy Body kuur met de ROLL.E Body Care zorgt voor:

  • Afslanking en bodyshaping.
  • Anti-cellulite op benen, billen, armen en buik.
  • Verbeterde bloedcirculatie en meer energie.

  Verloop van de Fit & Healthy Body kuur met de ROLL.E:

    Het belang van een goed werkend lymfesysteem is essentieel en zeer bepalend voor het resultaat van deze kuur. Daarom is het aangeraden om eerst een Healthy Body kuur van 4 lymfedrainages 75 min. te doen om het maximum aan resultaat te bereiken na de Fit & Healthy Body kuur. Zeker als je veel toxines en vocht vasthoudt in je lichaam. 

    Als je lymfesysteem een goede flow heeft kan je van start gaan met de echte Fit & Healthy Body kuur. Hierin kunnen we één of meerdere zones tegelijk behandelen. Keuze uit:

    • billen achterkant + zitvlak
    • billen voorkant
    • buik + love handles
    • rug + love handles
    • bovenarmen

    Per zone behandelen we volgens de anti-cellulite en/of afslankingsprocedure met de Roll. E Body Care in volgende stappen:

    1. het losmaken van de vetcellen door het energetisch stimuleren van de adipocyten (vetcellen) op jouw gekozen zone(s). De ROLL.E gekoppeld aan de bijbehorende FLEX-ROLL stimuleert de vetcellen in de diepte om ze zo effectief af te breken.
    2. Het fragmenteren ( splitsen) van deze vetcellen.
    3. De losgemaakte en gefragmenteerde vetcellen worden afgevoerd, maar ook het vocht en de afvalstoffen die zich onder de huid bevinden.
    4. Een lymfedrainage (plaatselijk of van het volledige lichaam) voor een optimale flow en het verder verwijderen van de afvalstoffen.

    6 behandelingen (2 x per week):

    • 1e : intake + ROLL.E 1 zone + volledige lichaamsdrainage  --> €135 (100 minuten)
    • 2e : ROLL. E 1 zone + plaatselijk draineren --> €90 (60 minuten)
    • 3de : ROLL.E 1 zone + plaatselijk draineren --> €90 (60 minuten)
    • 4de: ROLL.E 1 zone + volledige lichaamsdrainage --> €135 (90 minuten)
    • 5de : ROLL.E 1 zone + plaatselijk draineren --> €90 (60 minuten)
    • 6de : ROLL.E 1 zone + plaatselijk draineren --> €90 (60 minuten)

    Je kan deze kuur nog verder uitbreiden voor nog meer resultaat tot 12 behandelingen waarbij behandeling 7 en 10 aan €135 en behandeling 8,9,11 en 12 aan €90.

    Per extra zone met de ROLL.E tijdens de behandeling wordt er een supplement van €40 (30 minuten) extra gerekend. Niet meer dan 3 zones tegelijk per behandeling laten behandelen en ideaal is het dan telkens ook een volledige lichaamsdrainage als afsluiter zodat jouw lichaam het verwerkt kan krijgen. Drainages kunnen nog ingekort worden als er goede flow is van het lichaam en deze kuur wordt steeds gepersonaliseerd volgens de noden van jouw lichaam en je gewenst resultaat en jouw mogelijkheden.

    Tijdens de kuur is het ook zeer belangrijk dat je thuis intensief meewerkt om het maximale resultaat te bekomen. Dit met:

    • een aanbevolen productenpakket (Phytocure Flow, Body Ionic Brush , Yogibody Aarde) ter waarde van €134. Het gebruik en de nodige instructies worden je uitgebreid toegelicht bij de aanvang van de kuur.
    • Voldoende water drinken
    • Gezonde voeding eten
    • Voldoende beweging hebben
    • Voldoende slaap hebben

    De ROLL.E mag niet gebruikt worden bij: Epilepsie, bloedstollings- en hartproblemen, pijn of roodheid, tintelingen in de ledematen, flebitis, spataderen en als de behandelde persoon minder dan 2 maanden geleden een operatie heeft gehad aan de bloedvaten. Ook af te raden bij koorts, infectie, ontsteking, acute huidziekte, open wonden, recente littekens of een ernstige en/of progressieve ziekte.

    Bij langdurig medicijnen gebruik (ontstekingsremmers, bloedverdunner, antibiotica en antihistaminica), vraag eerst advies aan jouw arts.

    Logo Piccobello Beauty & Health
    Er goed uitzien en je goed voelen,
    zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
    Contacteer ons

    Piccobello Beauty & Health
    Vleminkstraat 50
    3201 Langdorp