lichaamsverzorgingen

  FIT & HEALTHY BODY KUUR met de allernieuwste ROLL.E Body Care.

  De nieuwste revolutie voor afslanking en anti-cellulite! De ROLL.E met de gloednieuwe FLEX-ROLL-technologie is een semi-manuele behandeling. Deze in combinatie met Chromatherapie (kleur- en lichttherapie), actieve producten van PHYTO5 en lymfedrainage maken het resultaat fantastisch. Het is een gepersonaliseerde kuur van minstens 6 behandelingen ( 2 keer per week) met de allernieuwste Roll.E Body Care, van één of meerdere zones van het lichaam (armen, buik, rug, heupen, billen, benen). Vetcellen worden afgebroken en verwijderd, cellulite vermindert, afvalstoffen worden afgevoerd, geeft het lichaam opnieuw vorm, voor een plattere buik, je silhouet te verfijnen en de kwaliteit van je huid te verbeteren.

  € 90 - € 135 per beurt

  De Fit & Healthy Body kuur met de ROLL.E Body Care zorgt voor:

  • Afslanking en bodyshaping.
  • Anti-cellulite op benen, billen, armen en buik.
  • Verbeterde bloedcirculatie en meer energie.

  Verloop van de Fit & Healthy Body kuur met de ROLL.E Body Care:

    Het belang van een goed werkend lymfesysteem is essentieel en zeer bepalend voor het resultaat van deze kuur. Als je al veel vocht en toxines vasthoudt in je lichaam, is het aangeraden om eerst een Healthy Body kuur van 4 lymfedrainages 75 min. te doen om het maximum aan resultaat te bereiken na de Fit & Healthy Body kuur. 

    Als je lymfesysteem een goede flow heeft kan je van start gaan met de echte Fit & Healthy Body kuur. Hierin kunnen we één of meerdere zones tegelijk behandelen. Keuze uit:

    • billen achterkant + zitvlak
    • billen voorkant
    • buik + love handles
    • rug + love handles
    • bovenarmen

    Per zone behandelen we volgens de anti-cellulite en/of afslankingsprocedure met de Roll. E Body Care in volgende stappen:

    1. het losmaken van de vetcellen door het energetisch stimuleren van de adipocyten (vetcellen) op jouw gekozen zone(s). De ROLL.E gekoppeld aan de bijbehorende FLEX-ROLL stimuleert de vetcellen in de diepte om ze zo effectief af te breken.
    2. Het fragmenteren ( splitsen) van deze vetcellen.
    3. De losgemaakte en gefragmenteerde vetcellen worden afgevoerd, maar ook het vocht en de afvalstoffen die zich onder de huid bevinden.
    4. Een lymfedrainage (plaatselijk of van het volledige lichaam) voor een optimale flow en het verder verwijderen van de afvalstoffen.

        6 behandelingen (2 x per week):

    • 1e : intake + ROLL.E 1 zone + volledige lichaamsdrainage  --> 100 minuten Nu €135 ipv €155
    • 2e : ROLL. E 1 zone + plaatselijk draineren --> 60 minuten Nu €90 ipv €115
    • 3de : ROLL.E 1 zone + plaatselijk draineren --> 60 minuten Nu €90 ipv €115
    • 4de: ROLL.E 1 zone + volledige lichaamsdrainage --> 90 minuten Nu €135 ipv €145
    • 5de : ROLL.E 1 zone + plaatselijk draineren --> 60 minuten Nu €90 ipv €115
    • 6de : ROLL.E 1 zone + plaatselijk draineren --> 60 minuten Nu €90 ipv €115

    --> NU €130 LANCERINGSKORTING IN EEN KUUR!!! 

            PRIJS KUUR 6 beurten 1 zone behandelen incl. productenpakket: €765 (Normaal €895)

            PRIJS KUUR 6 beurten 2 zones behandelen incl. productenpakket: €1005 (Normaal €1135)

    Je kan deze kuur voor een nog strakker resultaat nog verder uitbreiden tot 12 behandelingen waarbij behandeling 7 en 10 aan €135 en behandeling 8,9,11 en 12 aan €90. Drainages kunnen dan nog ingekort worden als er al een goede flow is van het lichaam en deze vervolgkuur wordt steeds gepersonaliseerd volgens de noden van jouw lichaam en je gewenst resultaat en jouw mogelijkheden.

    Per extra zone met de ROLL.E tijdens de behandeling wordt er een supplement van €40 (30 minuten) extra gerekend. Idealiter bewerken we 2 zones per behandeling. Indien meerdere zones bewerkt worden is het nodig het aantal behandelingen te vermeerderen/te verlengen. Immers is er een maximum aan verwerking van vet door het lichaam. 

    Tijdens de kuur is het ook zeer belangrijk dat je thuis intensief meewerkt om het maximale resultaat te bekomen. Dit met:

    • een aanbevolen productenpakket (Phytocure Flow, Body Ionic Brush , Yogibody Aarde) ter waarde van €135. Het gebruik en de nodige instructies worden je uitgebreid toegelicht bij de aanvang van de kuur.
    • Voldoende water drinken
    • Gezonde voeding eten
    • Voldoende beweging hebben
    • Voldoende slaap hebben

    Je kan er voor kiezen om deze kuur per beurt te betalen ( online ook per beurt te boeken, 2 beurten per week) ofwel betaal je in één keer het totaal bedrag van 6 beurten bij je eerste behandeling. Indien je het totaal bedrag ( incl. productenpakket) volledig betaald bij aanvang van je kuur ontvang je nog eens een extra korting van €20 op een onderhoudsbehandeling met de ROLL.E achteraf na je kuur. Het productenpakket voor thuis dien je bij de eerste beurt mee aan te schaffen om het maximale resultaat te kunnen bereiken. 

     

    Wat mag je als resultaat verwachten tijdens en na  een Fit & Healthy Body kuur?

    Al na de eerste behandeling voel je een enorm verschil. Het is alsof je lichaam wordt gewekt uit een winterslaap en klaar gemaakt wordt om fit en krachtig te worden. Je voelt de contouren van je lichaam terug, je voelt je compacter en vitaler.

    Tijdens de vervolgbehandelingen wordt jouw lichaam telkens fitter, strakker en krachtiger. In de periodes tussen de behandelingen ben je gemotiveerd om meer te bewegen, veel water te drinken en de zones die je laat behandelen verder te onderhouden. Dankzij deze intensieve bindweefselstimulatie die ontstaat door de behandeling op de vetcellen, ontstaat er ook een collageenstimulatie die bijdraagt tot een duurzaam, verjongend en zichtbaar resultaat.

     

    De ROLL.E mag niet gebruikt worden bij: Epilepsie, bloedstollings- en hartproblemen, pijn of roodheid, tintelingen in de ledematen, flebitis, spataderen en als de behandelde persoon minder dan 2 maanden geleden een operatie heeft gehad aan de bloedvaten. Ook af te raden bij koorts, infectie, ontsteking, acute huidziekte, open wonden, recente littekens of een ernstige en/of progressieve ziekte.

    Bij langdurig medicijnen gebruik (ontstekingsremmers, bloedverdunner, antibiotica en antihistaminica), vraag eerst advies aan jouw arts.

    Logo Piccobello Beauty & Health
    Er goed uitzien en je goed voelen,
    zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
    Contacteer ons

    Piccobello Beauty & Health
    Vleminkstraat 50
    3201 Langdorp