Lichaamsverzorgingen

  Feel Good Kuur

  Een gepersonaliseerde kuur van 6 tot 10 behandelingen Oosterse lymfedrainage van het volledige lichaam in combinatie met kleurlichttherapie. De zachte en stimulerende drainage activeert je immuunsysteem, vermindert pijn en zet het lymfesysteem aan om beter afvalstoffen af te voeren. Hierdoor voel je je energieker en beter in je vel. Aanbevolen bij : Cellulite, Gebrek aan vitaliteit, Lage Immuniteit, Ondersteuning bij afslanken, Spierkrampen, Stress, Verzuring, Vochtophoping, Zware of vermoeide benen.

  €75/ beurt.

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Deze behandeling omvat:

  Deze kuur van minstens 6 Oosterse lymfedrainages werkt naast de lymfe ook in op de andere diepere energiestromen in je lichaam: bloedcirculatie, spieren, bindweefsel en vochtcirculatie. Na de eerste beurt die op het metaal-element werkt (verwijdering van afvalstoffen) wordt per beurt één van de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) in evenwicht gebracht. Hierdoor voel je je energieker.

  Zeven redenen om te kiezen voor een Oosterse lymfedrainage :

  1) Je wil je vitaler voelen

  2) Je wil je immuniteit verhogen

  3) Je wil minder stress en een betere concentratie

  4) Je wil ontgiften

  5) Je wil je hormonale balans terug in evenwicht

  6) Je wil dat je organen beter functioneren

  7) Je zoekt ondersteuning bij cellulite, oedeem of afslanking

  Prijs per beurt 70 min.: €75

  Eerste twee beurten max 3 à 4 dagen tussen, daarna vervolg beurten max. 1 week tussen elke beurt. 

  NU ACTIE 6 BEURTEN + 1 EXTRA BEURT GRATIS!
  (actie geldig tot 30 juni 2022)

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp