Reconnect Quantum verzorgingen

  Face Reconnect beleving 110 min.

  Maak terug connectie met jezelf. Een Quantum verzorging is een beleving waarin je begeleid wordt om balans te brengen in je lichaam, je energie en je emotie. Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  € 150

  Reconnect Quantum verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumanalyse bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Reconnect Quantum verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.
   
   
  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd analyse is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.
   
   
  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.
   
   

   

   

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.
   

   

   

  Deze behandeling omvat:

  • Healthy welcome met een kruidenthee of glaasje water
  • Quantum analyse met een opwarmend energetisch algenvoetbadje
  • Biostimulatie op reflexzones van het gelaat
  • relaxatie met kleur- en lichttherapie
  • reiniging gelaat
  • huiddiagnose
  • peeling gelaat
  • dieptereiniging tot in de poriën
  • epileren wenkbrauwen
  • acupressuur gezichtsmassage
  • energetische lymfedrainage
  • energetisch serums en 5-kleurenkleimasker gelaat, hals en ogen
  • massage van handen en voeten met energetisch serum, Biostimulatie en kleur- en lichttherapie
  • mineralen toevoegen aan de huid
  • aangepaste dagcrème en oogcrème
  • Na afloop kan je nog nagenieten van een glaasje water.
  • Persoonlijk verzorgingsadvies om het geluks- en het ontspanningsgevoel thuis verder te zetten.
   

   

  Hoe werken producten gebasseerd op de Quantumfysica?

  PHYTO 5 upgrade in 2017 zijn productlijn door Quantum informatie aan zijn producten toe te voegen en hierbij de energetische waarde zéér sterk te verhogen. Laat ons het gemakkelijker wijze 'sterk positieve vibraties' noemen. Het gebruik van puur en zuiver bergwater in de bijzondere plek in Zwitserland waar het labo Gibro is gevestigd, speelt hierbij een uiterst belangrijke rol. Door deze ontwikkeling heeft een Quantumserum van PHYTO5 niet alleen de kracht om je huid te verjongen, maar ook om balans te brengen in je emotionele staat van zijn. Je ervaart geluk wanneer je emotie van het moment is gebalanceerd. En dan zie je er ook op je best uit!

  De foto laat duidelijk zien dat de energetische waarde van zuiver water 6500 Bovis is, de Phytobiodermie producten die al jaren energetisch werken, zaten op een energetische waarde van 12000 Bovis maar de nieuwste Quantum gecertificeerde producten zitten nu op een energetische waarde van 18000 Bovisdus dit is 3 keer zoveel. Hoe hoger de energetische waarde van een product hoe meer impact het heeft op onze staat van zijn.Het Labo Gibro wordt het eerste Quantum gecertificeerd Phytobiodermie cosmetisch labo en dat maakt deze PHYTO5 producten wereldtop!


  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp