Ontspannende massages

  Energetische Relaxatie Massages

  Wilt U zich eens heerlijk ontspannen in een rustige omgeving, Hier kan je terecht voor deugddoende massages. Van kortere rug- nek- schoudermassages tot uitgebreide massages van het hele lichaam steeds gepersonaliseerd. Alle massages zijn gebaseerd op oosterse technieken en met 100% natuurlijke massageolie

  Van € 35 - € 65

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Mogelijke behandelingen:

  •    volledige lichaamsmassage: verwentijd: 60 min. / € 65
  •    rug-, nek-, schoudermassage: verwentijd: 30 min. / € 35
  •    hoofd-, nek-, schoudermassage: verwentijd: 30 min. / € 35

  •    voetmassage:verwentijd: 30 min. / € 35
   
  Mogelijkheid voor aankoop 10-beurtenkaart (1 jaar geldig) met actie: 9 beurten + 1 gratis

   

   

   

   

   

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp