Producten

  Ageless La Cure Producten

  Deze 100% Biologische en Ecocert gecertificeerde lijn, rijk aan kostbare werkstoffen en o.a. essentiële olie van rozen, is bijzonder effectief. De coffret bestaat uit een 3-weekse kuur met een crème en een serum voor dag en nacht. De synergetische werking van deze speciaal op elkaar afgestemde producten zorgt voor een jongere, volle en stralende huid. Het botoxeffect zonder naalden!

  Ontdek de 5 schoonheidsacties van Ageless La Cure:

  • Beschikt over vochtbindende eigenschappen
  • Herstelt het mineralentekort
  • Beschermt en elimineert vrije radicalen dankzij anti-oxidanten met natuurlijke, actief werkende anti-aging moleculen
  • Rimpels worden van binnenuit opgevuld
  • Werkt liftend, verstevigend en tonifiërend zonder het gebruik van naalden of inspuitingen

  De Ageless La Cure luxelijn bestaat ook uit meerdere reinigingsproducten en crèmes specifiek voor ieder huidprobleem en om je huid jong te houden.

  Hoe werkt kleurlichttherapie (Chromatherapie)?

  Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam; er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren.
  Alle kleuren van het spectrum hebben hun eigen vibratie en energie, en deze hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen.

  Dankzij deze technologie met de Dualchroma 10 en PHYTO5 die Els gebruikt in haar verzorgingen helpt dit:
  • de elasticiteit van de weefsels voelbaar te verbeteren
  • zichtbaar de celregeneratie te versnellen
  • de afvoer van toxines te verhogen
  • de lymfecirculatie te verbeteren
  • zichtbaar de huid en weefsels te verstevigen

  Hoe werkt Biostimulatie?

  De Bioritmische stimulator is een verzorgingsapparaat dat zowel op esthetisch als op energetisch niveau zeer doeltreffend is. Het is ontworpen voor de behandeling van het gezicht, lichaam en hoofdhuid.

  Elk orgaan in goede gezondheid heeft een specifiek trillingsritme. Een vibrerende sonde bewerkstelligt het correcte trillingsritme op fysisch en op energetisch niveau. Volgens het te behandelen probleem laat Els de punt van de trillende sonde glijden op de te behandelen meridiaan, zodat de acupunctuurpunten en de reflexzones op het juiste trillingsritme vibreren.

  De selectie van de ritmes gebeurt via een naamplaatje met de kleuren van de 5 elementen. Elke organische functie heeft een verschillend ritme. Indien deze verstoord is, kan ze terug bijgestuurd worden.

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp