Alternatieve methodes

  Face Reading

  Ons gezicht is een blueprint van ons innerlijke. Het gezicht is veranderlijk en het leven heeft een enorm effect op ons gezicht. Zo zien we aan ons gezicht wat we hebben beleefd, zowel innerlijk als uiterlijk door onze gezichtsuitdrukking. We kunnen leren van onze gezichtskenmerken en onze rimpels omarmen en accepteren. Veel rimpels en lijnen zijn tekenen van prachtige, levendige emoties. Daar mogen we best trots op zijn.

  € 110

   

   

   


  De Chinese Face Reading of Mian Xiang maakt gebruik van de kennis van de Chinese geneeswijze. We leggen verbanden volgens de 5 elementen en deze relateren we aan een persoonlijkheidstype.

  Het wordt gebruikt als een diagnostisch instrument om een ziekte of een inherente gevoeligheid voor bepaalde fysieke, emotionele of mentale toestand te bepalen.

  Je talenten en uitdagingen houden verband met de grootte, de vorm en de plaatsing van elk van uw gezichtskenmerken. In de loop van de tijd ontwikkel je lijnen, rimpels, verkleuringen, (moeder)vlekken op je gezicht. Door deze te ontcijferen kunnen we onder andere je karakter, gezondheid, sterke en zwakke punten, vaardigheden, passies, sociale status en levensduur bepalen.

  Het gezicht kan indicaties geven over zwakke of zieke organen waardoor signalen al kunnen worden opgemerkt voordat testen uitwijzen dat er iets mis is. Het is ook een praktisch en interessant hulpmiddel om te zien hoe je in het leven staat. Wat is je psychologische en mentale staat van welbevinden? Zo krijg je een beter beeld over je kwaliteiten als bijvoorbeeld partner of werkgever.

  Face Reading geeft je een duidelijker beeld van “wie ben ik?”. Leef je in volle overtuiging je talenten en mogelijkheden? Bewandel jij “je gouden pad”? Mian Xiang kan je helpen bij je persoonlijke zoektocht naar “jezelf”.

  Bij reservatie van deze reading wordt gevraagd om 1 week vooraf al enkele foto's door te mailen zodat Els vooraf al de reading kan voorbereiden: Eentje vanaf de voorkant van je gelaat lachend en eentje niet lachend. Maak daarnaast een foto van de zijkanten van het gezicht die elk oor duidelijk laat zien.


  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp