Arrangementen

  Volle Maan arrangement 60 min.

  De maan zend haar kracht uit en heeft sterke invloed op de aarde en de mens, ongemerkt reageert iedereen op de maanenergie, of je er nu wel- of niet bewust van bent. Traditioneel wordt de volle maanenergie gebruikt om jezelf of dingen op te laden. "Volle Maan" is dus ook zeer geschikt om elke vorm van onze behandelingen extra kracht te geven. Uit te voeren rond de periode van volle maan.

  € 60

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Deze behandeling omvat:

    Een peeling van het lichaam en een zijdezachte kleipakking van het lichaam gaan op deze dag voor een extra trilling en voor maximale energie zorgen. Na afloop kan je nog nagenieten van een glaasje relaxerende kruidenthee of water.
    Logo Piccobello Beauty & Health
    Er goed uitzien en je goed voelen,
    zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
    heb je vragen?
    Contacteer ons

    Piccobello Beauty & Health
    Vleminkstraat 50
    3201 Langdorp