Arrangementen

  Moon Magic arrangement 100 min.

  Elke maanfase heeft z’n eigen specifieke uitwerking. Bij volle maan, de mooie stralende lichtbol aan de hemel, is er een explosie aan energie. Alles wat gebeurt in de nacht van volle maan, wordt versterkt. Zowel de positieve, als negatieve gedachten. Het is de perfecte tijd, om een Moon Magic arrangement te beleven.Traditioneel wordt de volle maanenergie gebruikt om jezelf of dingen op te laden. Stel je open voor positieve gedachten, maak je hoofd leeg en besprenkel dit met een beetje magische maanglitter… Bij volle maan kan er een worsteling zijn tussen je voelen en je denken. Deze unieke behandeling, in combinatie met de juiste PHYTO 5 producten en methodes, geeft een balans hierin. Je vindt dan makkelijker jouw richting in het leven. Bijzondere behandeling boekbaar voor de zovelen die rond volle maan extra gevoelig zijn. Uit te voeren op de dag van volle maan of tot 3 dagen ervoor of erna.

  € 120

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.  Deze behandeling omvat:

    ·        Een Quantum diagnose met een opwarmend energetisch voetbadje

    ·        Kleurlichttherapie

    ·        ontspannen van het middenrif

    ·        massage voeten voor een goede aarding met energetisch serum, Biostimulatie en kleurlichttherapie

    ·        energetische peeling van het lichaam

    ·        een zijdezachte kleipakking van het lichaam

    ·        hoofdmassage en Biostimulatie reflexzones gelaat

    ·        douche

    ·        massage handen voor emotionele balans met energetisch serum, Biostimulatie en kleurlichttherapie

    ·        lichaam inwrijven met een hydraterende bodylotion.

    ·        Na afloop kan je nog nagenieten van een glaasje relaxerende kruidenthee of water.

     

    Volle maan in 2022 op: 18 januari, 16 februari, 18 maart, 16 april, 16 mei, 14 juni, 13 juli, 12 augustus, 10 september, 9 oktober, 8 november, 8 december

    Logo Piccobello Beauty & Health
    Er goed uitzien en je goed voelen,
    zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
    heb je vragen?
    Contacteer ons

    Piccobello Beauty & Health
    Vleminkstraat 50
    3201 Langdorp