Arrangementen

  Mee-met-de-seizoenen arrangement 120 min.

  € 135

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.
   
  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.
   
  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.
   
  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.
   

   

   

  Deze behandeling omvat:

  · Healthy welcome met een kruidenthee of glaasje water

  · Quantum diagnose (emotie en energie) met een opwarmend energetisch algenvoetbadje

  · Volledige verzorging gelaat, ogen en decolleté

  · De behandeling is mee aangepast aan het seizoen en jouw Quantumdiagnose in combinatie met kleurlichttherapie en Biostimutatie

  · Tijdens het masker één van deze: extra lifting gelaat; biostimulatie op lichaamspunten; meridiaan- /orgaanpakking; hand- en/ of voetmassage; buikpakking voor hormonale balans; detoxpakking van de voeten, …. Helemaal mee met de kracht van de natuur (5 elementen) en volgens de noden van jouw lichaam.

  · Na afloop kan je nog nagenieten van een glaasje water.

  · Persoonlijk verzorgingsadvies om het geluks- en ontspanningsgevoel thuis verder te zetten

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp